Personlig udvikling

Personlig udvikling er en proces, som vi er i hele vores liv. Igennem terapien har vi mulighed for at komme endnu tættere på processen og hvem vi selv er. Vi kan opnå en bevidsthed omkring de strategier og handlemønstre, som vi benytter os af. Måske går vi rundt og gør noget, mere eller mindre pr. automatik, som ikke er hensigtsmæssigt for os selv.


Når vi går ind i den proces og arbejder med os selv, vil vi opleve, at vi kommer tættere på os selv, at vi kommer til at kende os selv bedre, og deraf får muligheden for at ændre på de handlemønstre, som vi har skabt for os selv, som måske har været nødvendige og/eller de mest tilgængelige engang og som ikke længere tjener os godt. Her opstår muligheden for forandring og for at udvikle os personligt.

Sådan kan jeg hjælpe dig med  personlig udvikling

Som barn har vi ud fra givne situationer og relationer dannet mønstre for hvordan vi kunne overleve/klare at være netop der. Disse mønstre har tjent os godt og hjulpet os videre i livet. Som voksne kan det gavne os at se på disse mønstre og på om de stadig gavner os eller om vi skal sige farvel og tak og erstatte dem med nye, som passer i det liv vi ønsker for os selv i dag

.

Som psykoterapeut vil jeg hjælpe dig med at finde frem til de mønstre, som du har brug for at få arbejdet med. Jeg har ikke svarene på forhånd – de skal findes i dig og dit liv. Det er her individuel samtaleterapi kan hjælpe dig med at huske og finde svarene, som du måske troede du havde glemt.


At blive bevidst i min egen proces og personlige udvikling har været og er stadig noget af det mest meningsfyldte for mig.

Gestalt terapien er et fantastisk redskab til at opnå denne bevidsthed. Den giver os muligheden for at tage ansvar for vores eget liv og for at blive mere TIL i vores eget liv.

Jane Bak, Pskoterapeut

Terapi er noget af det mest meningsgivende for mig...

JANE BAK, MPF